Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στη Λέρο ζητά ο δήμαρχος Μ. Κόλιας

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στη Λέρο ζητά ο δήμαρχος Μ. Κόλιας

Την αποστολή κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ στη Λέρο, μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων κορονοϊού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ζητά ο δήμαρχος, Μιχάλης Κόλιας.

Θεωρεί ως επιβεβλημένη την αποστολή της μονάδας, προκειμένου να διενεργηθούν προληπτικοί έλεγχοι τόσο στους κατοίκους, όσο και στους διαμένοντες στο ΚΥΤ.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, αναφέρει τα εξής:
«Όπως γνωρίζετε στο Κ.Υ.Τ Λέρου που αριθμεί άνω των 1200 ατόμων, έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής τρία κρούσματα COVID-19, που αφορούν σε Πρόσφυγες – Μετανάστες και οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν καθημερινές επαφές τόσο με τους διαμένοντες στο Κ.Υ.Τ, όσο και με τον μόνιμο πληθυσμό του νησιού (ταξί – Super Market, κλπ).
Θεωρώ επιβεβλημένη την αποστολή στη Λέρο κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα προβλεπόμενα καθώς και προληπτικοί έλεγχοι στους κατοίκους του νησιού αλλά και στους διαμένοντες στο Κ.Υ.Τ Λέρου.»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις