Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το δικό του κανάλι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το δικό του κανάλι

Στη νέα εποχή του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κανάλι για να φιλοξενήσει το πόλο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και όλες τις δραστηριότητες του ερασιτέχνη.

Η απουσία θεατών λόγω κορονοϊου, προκρίνει τη λύση του live streaming, όπου θα μεταδίδονται ιντερνετικά οι αγώνες έναντι αντιτίμου, με τον Παναθηναϊκό να συμπεριλαμβάνει και το ποδοσφαιρο στο PAO TV, προφανώς για να πιέσει τη ΝΟVA και να πάρει 7 εκατομμύρια, όσα και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός φτάνει τα 11 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός προγραμματίζει να μεταδίδει τους αγώνες του ερασιτέχνη σε δικό του κανάλι. Πόλο ανδρών, γυναικών, βόλεϊ ανδρών (όσα δεν μεταδίδει η ΕΡΤ), βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ(όσα δεν μεταδίδει η ΕΡΤ), τις δραστηριότητες των τμημάτων του, αλλά και την Β΄ ομάδα μπάσκετ που παίζει στην Α2.

Δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα δημιουργηθεί Οlympiakos TV ή αν θα μεταδίδονται οι αγώνες από το Οne Channel, ενώ υπάρχει και το MEGA, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τις ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό.

Γι αυτό τον λόγο πάντως ο Ολυμπιακός κρατάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό του, αν και το βόλεϊ ανδρών και το χάντμπολ ανδρών πήγαν στην ΕΡΤ.

Μπαίνουμε σε νέα εποχή, όπου όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ιντερνετικά είτε ελεύθερα, είτε με μικρό χρηματικό αντίτιμο, κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Κι όλα αυτά μέχρι να επιστρέψουν οι θεατές στις εξέδρες, αν και όλα δείχνουν ότι οι ιντερνετικές μεταδόσεις κερδίζουν έδαφος, ιδιαίτερα σε ματς που δεν μεταδίδει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Με πληροφορίες από fosonline.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις