Τραμπ: Στο Ανώτατο Δικαστήριο θα καταλήξουν οι προεδρικές εκλογές

Τραμπ: Στο Ανώτατο Δικαστήριο θα καταλήξουν οι προεδρικές εκλογές

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι πιστεύει πως οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου θα καταλήξουν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Γι’ αυτό, όπως είπε, πρέπει αυτό το ομοσπονδιακό Σώμα να έχει εννέα δικαστές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο, υπογράμμισε ότι ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Γερουσίας, δεν θα χρειαστεί να διενεργήσει ακροαματική διαδικασία για την έγκριση του υποψηφίου που θα αντικαταστήσει την εκλιπούσα δικαστίνα Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ. Τόνισε ότι η διαδικασία διορισμού θα προχωρήσει γρήγορα.

Πηγή: Reuters

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις