Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορονοϊό στον Σαρλ Μισέλ - «Διπλωματική» η ασθένεια;

Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορονοϊό στον Σαρλ Μισέλ - «Διπλωματική» η ασθένεια;

Αρνητικό βγήκε το δεύτερο τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του στο τουίτερ.

Κατόπιν τούτου, ο Σαρλ Μισέλ δε χρειάζεται να παραμείνει σε καραντίνα και συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει 1 και 2 Οκτωβρίου, σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιτς.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Σαρλ Μισέλ μπαίνει σε καραντίνα και αναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής, πολλοί ήταν όσοι μίλησαν για διπλωματική ασθένεια με σκοπό να αναβληθεί η Σύνοδος που είχε στην ατζέντα και το θέμα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

Ερωτηματικά γέννησε η ασθένεια του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, που έγινε αιτία να ακυρωθεί η Σύνοδος Κορυφής, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι διπλωματική, παρά πραγματική.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις