Φλώρινα: Ερώτηση Κ. Βελόπουλου για την κατάργηση 1ου Συντάγματος Πεζικού

Φλώρινα: Ερώτηση Κ. Βελόπουλου για την κατάργηση 1ου Συντάγματος Πεζικού

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο, με την οποία ζητάει την αναθεώρησης της Υπουργικής πρόθεσης για κατάργηση του 1ου Συντάγματος Πεζικού, που έχει έδρα στη Φλώρινα, κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος ρωτά «εάν είναι αληθής η πληροφορία που έχει περιέλθει στην αντίληψή μας, περί σκοπούμενης κατάργησης του 1ου Συντάγματος Πεζικού, που έχει έδρα στη Φλώρινα».

Ζητάει ποια είναι τα στοιχεία ταυτοποίησης της σχετικής Υπουργικής Απόφασης και πότε προβλέπεται να τεθεί σε ισχύ και εάν είναι σε διαδικασία υλοποίησης.

Ακόμη ρωτά «ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο προβαίνει η αρμόδια για την άμυνα πολιτική ηγεσία της χώρας στην κατάργηση ενός τόσο νευραλγικής σημασίας στρατιωτικού τμήματος για την άμυνα των συνόρων μας, και αν προτίθεστε να αναθεωρήσετε την επικείμενη κατάργηση του 1ου Συντάγματος Πεζικού, που έχει έδρα στη Φλώρινα, προς αποφυγή όλων των ανωτέρω αναφερόμενων δυσμενών συνεπειών αυτής της πράξης, εις βάρος της άμυνας της χώρας μας και των Ελλήνων συμπατριωτών μας που ζουν σε ακριτικές περιοχές».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις