ΤΕΕ Θεσσαλίας: Πρόσκληση συμμετοχής στις αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές

ΤΕΕ Θεσσαλίας: Πρόσκληση συμμετοχής στις αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές

Στο Συντονιστικό Κέντρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο του Εθνικού Κέντρου Βάμβακος, στο 1ο χλμ Καρδίτσας- Μητρόπολης, καλούνται να προσέλθουν το Σάββατο στις 5 το απόγευμα τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Θεσσαλίας, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει μία σύντομη ενημέρωση από τους μηχανικούς της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών και το συντονισμό των μεικτών ομάδων, οι οποίες την Κυριακή θα διενεργήσουν αυτοψίες σε πληγείσες Τοπικές Κοινότητες.
Στο ραντεβού μπορούν να συμμετέχουν και όσοι μηχανικοί επιθυμούν να συνδράμουν τους πληγέντες πολίτες από τις καταστροφικές συνέπειες του “Ιανού”, με τη συμμετοχή τους στις αυτοψίες που διενεργεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στις πλημμυρισμένες περιοχές.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις