Σε Κόρινθο και Τρίπολη η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Σε Κόρινθο και Τρίπολη η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Την Κόρινθο όπου πήγε σε δύο σχολεία και την Τρίπολη, επισκέφθηκε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα, είχε επαφή με τον δήμαρχο της πόλης και αμέσως μετά, παρευρέθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου της Τρίπολης.

 

Στις επαφές που είχε η Υπουργός με τους αυτοδιοικητικούς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, διαπίστωσε την υποδειγματική τήρηση των μέτρων για την προστασία απ’ τον κορονοϊό.

 

Δήλωσε, ότι «η προετοιμασία για το άνοιγμα των σχολείων κινήθηκε σε δύο άξονες. Στην έγκαιρη στελέχωση των σχολείων και στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας για να λειτουργήσουν αυτά σωστά».

Η Υπουργός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο των εκπαιδευτικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ιδιαιτερότητες και προβλήματα.

Διαβεβαίωσε, ότι το Υπουργείο στέκεται δίπλα στο εκπαιδευτικό έργο, ενώ γνωστοποίησε την πρόθεσή της να επισκέπτεται πολλά σχολεία της χώρας.

 

Ρεπορτάζ: Πέγκυ Μπρούσαλη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις