Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο μορφωτικός ακόλουθος της Γαλλικής πρεσβείας

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο μορφωτικός ακόλουθος της Γαλλικής πρεσβείας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, επισκέφτηκε ο μορφωτικός ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας, Πατρίκ Κομουά, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, Χρύσα Βουλγαράκη.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Γάλλος μορφωτικός ακόλουθος αναφέρθηκαν στις παραδοσιακές και στενές σχέσεις των δυο χωρών, αλλά και στη σταθερή και αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας με το Γαλλικό Ινστιτούτο, με τον κ. Αγοραστό να σημειώνει ότι η παρουσία του Γαλλικού Ινστιτούτου είναι ιδιαίτερα σημαντική και εκφράζει τη σημασία που δίνει η Γαλλία στη Θεσσαλία γενικότερα.
Ο κ. Κομουά εξέφρασε ακόμη τη συμπαράσταση του γαλλικού λαού στους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις