Ένταση σε σχολείο στον Άλιμο – Γονείς προσπάθησαν να σταματήσουν κατάληψη

Ένταση σε σχολείο στον Άλιμο – Γονείς προσπάθησαν να σταματήσουν κατάληψη

Ένταση επικράτησε το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, το οποίο βρίσκεται υπό κατάληψη.

Όλα ξεκίνησαν όταν γονείς επιχείρησαν να βγάλουν τα φράγματα που έχουν στήσει οι μαθητές και να μπουν στο σχολείο προκαλώντας την αντίδραση των παιδιών.

Μαθητές με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν βία από την πλευρά των γονέων και μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

Η κατάληψη δεν μπορεί να είναι η απάντηση στα προβλήματα της εκπαίδευσης τόνισε η υφυπουργός παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ και εκτίμησε ότι το φαινόμενο τον καταλήψεων θα ατονήσει.

Ήδη, όπως ανέφερε, οι διευθυντές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δραστηριοποιούνται και απαντούν σε όλα τα θέματα και τα ζητήματα που θέτονται προς επίλυση. Η προσέγγιση του υπουργείου τόνισε η κα Ζαχαράκη είναι παιδαγωγική και συζητάμε με τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σ. Ζαχαράκη: «Η κατάληψη δεν είναι απάντηση»-Ποια σχολεία και τμήματα μένουν κλειστά για τον κορονοϊό

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις