«Ξεχείλωσε» η Προεδρία της Κυβέρνησης - 440 άτομα για την υποστήριξη Μητσοτάκη!


Το προσωπικό στην Προεδρία της Κυβέρνησης θα φτάσει σύντομα, αν δεν έχει φτάσει ήδη, στα 440 άτομα παρακαλώ. Ολοι αυτοί θα έχουν ως αποστολή την υποστήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του «επιτελικού κράτους» του.
Θέλετε να μάθετε τώρα, για παράδειγμα, πόσο προσωπικό έχει η αντίστοιχη προεδρία των ΗΠΑ; Εχει ακριβώς τους μισούς! Αλλά φυσικά, όπως λέει.. και ο λαός, «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»…
Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι η ΝΔ ήρθε στην εξουσία με πρόταγμα το μικρό και ευέλικτο κράτος και τη μείωση του δημόσιου τομέα, ενώ «πυροβολούσε» διαρκώς μέσω του φιλικού της Τύπου την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα.

-documentonews

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις