Κινητοποιήσεις από το Σωματείο Επισιτισμού

Κινητοποιήσεις από το Σωματείο Επισιτισμού

Σε κινητοποίηση στα Γραφεία του ΟΑΕΔ Χανίων την Δευτέρα 28/9 στις 10:30 π.μ. και σε διαδήλωση την ίδια μέρα στις 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Kέντρο Χανίων, καλεί με ανακοίνωσή του το
Σωματείο Επισιτισμού (Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεων Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων – Μαγείρων Χανίων).
Στα αιτήματά του είναι μεταξύ άλλων: «Κανένας χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Καμία μείωση μισθού, απώλεια εισοδήματος των εργαζομένων. Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία. Ουσιαστική προστασία των ανέργων. Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κατάργηση των πρόσφατων αντεργατικών διατάξεων των ΠΝΠ και όλων των αντεργατικών νόμων που προστέθηκαν στους προηγούμενους, για το χτύπημα συμβάσεων, μισθών, δικαιωμάτων σε συνθήκες πανδημίας. Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική», κ.α.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις