Π. Μπογιατζίδης: Δεν υπάρχει αυξημένη πίεση στις δομές υγείας της Δ. Μακεδονίας

Π. Μπογιατζίδης: Δεν υπάρχει αυξημένη πίεση στις δομές υγείας της Δ. Μακεδονίας

«Δεν  υπάρχει αυξημένη πίεση στις δομές υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, σε ότι αφορά τα κρούσματα, αλλά και τα περιστατικά νοσηλείας», τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Διοικητής της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί , τα Νοσοκομεία  Πτολεμαϊδας, Γρεβενών και Κοζάνης , ενώ  την περασμένη εβδομάδα , επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο  Φλώρινας και το Κέντρο Υγείας  Αμυνταίου.

Ο κ. Μπογιατζίδης  έκανε λόγο για ετοιμότητα  και προετοιμασία  του συστήματος  υγείας,  σχετικά  με την αντιμετώπιση ενός νέου κύματος της πανδημίας του κορωναϊού και  υπογράμμισε ότι «παράλληλα με τις προσπάθειες που γίνονται  για την ανταπόκριση των Νοσοκομείων στις νέες υγειονομικές συνθήκες, όλο το προσωπικό των Κέντρων Υγείας,  έχει περάσει στο πλαίσιο εκπαιδεύσεως λήψης δειγμάτων, από περιστατικά που μπορούν να θεωρηθούν ως ύποπτα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις