Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 60χρονος μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 60χρονος μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του

Σε συναγερμό τέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ρέθυμνο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ξυλούρη.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο 60χρονος ιδιοκτήτης και ο 30χρονος γιος του. Ο 60χρονος, ο οποίος πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ προσπαθούσε να σπάσει ένα τζάμι για να φύγει ο καπνός.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ οι πυροσβέστες φρόντισαν για την έγκαιρη κατάσβεση της φωτιάς, πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλα διαμερίσματα.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 4 οχήματα και 9 άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά φαίνεται να προήλθε από βραχυκύκλωμα.

(φωτο: Νίκος Μολδοβανίδης – κάτοικος της περιοχής)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις