Κομοτηνή: Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες

Κομοτηνή: Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες

Ανοιχτή συζήτηση/ενημέρωση για το θέμα των ανεμογεννητριών θα πραγματοποιηθεί από την «Πρωτοβουλία Ροδόπης ενάντια στο νέο αντι περιβαλλοντικό νόμο» την Τετάρτη 30/9 στις 8μμ στο πάρκο της Περιφέρειας ΑΜΘ, στο Μνημείο Πεσόντων στην Κομοτηνή.

«Θα παρουσιάσουμε μία διαφορετική πλευρά για τις ανεμογεννήτριες από αυτή που μας παρουσιάζουν τα μεγάλα ΜΜΕ.» δηλώνουν οι διοργανωτές και σημειώνουν τα ερωτήματα που θα επιχειρήσουν να απαντήσουν: «Τι πραγματικά συμβαίνει κατά την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε ένα βουνό. Ποιο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Ποιο το συνολικό ενεργειακό αποτύπωμα; Ποια το οφέλη και ποιοι τα καρπώνονται;»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις