Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στον δήμο Ωραιόκαστρου

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στον δήμο Ωραιόκαστρου

Δράση δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού και ενημέρωσης διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Την δράση θα υλοποιήσει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020. Ειδικότερα, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στην οδό Αργυρουπόλεως 4 στο Ωραιόκαστρο, θα λειτουργήσει περίπτερο δωρεάν ενημέρωσης και  ψηλάφησης μαστού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 09.00 ως τις 14.00 με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Ο κλινικός έλεγχος θα διενεργηθεί από μία ιατρό και μία νοσηλεύτρια της Εταιρείας «Στόχος-Πρόληψη». Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, τηλέφωνο 2313304068 – κ. Θεονύμφη Λαμπάκη, και να κλείσουν ραντεβού.

Διευκρινίζεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν έως 25 κυρίες.

«Ευχαριστούμε θερμά τον «Στόχο-Πρόληψη» που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και θα διενεργήσει κλινικό έλεγχο μαστού στον Δήμο μας. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξειδικευμένοι ιατροί θα εξετάσουν δωρεάν τις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο «περίπτερο ψηλάφησης», θα απαντήσουν σε ερωτήσεις τους και θα ενημερώνουν  σχετικά με τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους και κατά πόσο επηρεάζεται από τον κορωνοϊό» τονίζει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις