Ε.Π.Σ. Σερρών: Κληρώνει στο κύπελλο

Ε.Π.Σ. Σερρών: Κληρώνει στο κύπελλο

Η κλήρωση για την β φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Σερρών θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στα γραφεία της Ένωσης.

Στην κληρωτίδα θα μπούνε 29 ομάδες της Α2 κατηγορίας και το ζευγάρι Επτάμυλοι ή Π.Ο.Σ. 2000 που την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το μεταξύ τους παιχνίδι θα αναδείξει έναν νικητή.

Λόγω των μέτρων προστασίας για την προφύλαξη από τον covid-19 και για την αποφυγή συγχρωτισμού στα γραφεία της Ένωσης, η κλήρωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από τη σελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών στο Facebook, έτσι ώστε να μπορέσουν τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους να την παρακολουθήσουν.

Οι αγώνες της β΄ φάσης θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις