Πτολεμαΐδα: Πινελιές τέχνης στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ

Πτολεμαΐδα: Πινελιές τέχνης στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ

Χρώμα στο γκρίζο των ΚΑΦΑΟ -υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ- στην Πτολεμαΐδα βάζουν με τα πινέλα και τις λαδομπογιές τους οι μαθητές του εικαστικού εργαστηρίου της Αλεξάνδρας Τσιτσιντά στην προσπάθεια τους να αλλάξουν την όψη της πόλης προσδίδοντας τόνους χαράς και αισιοδοξίας.

Η δράση, που στηρίζεται από τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι διαθέτουν δωρεάν τις πρώτες ύλες, εντάσσεται στο πλαίσιο της
Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας, με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μαρία Αντωνιάδου, να αναφέρει ότι στην πρόσκληση για περισσότερο χρώμα και φως ανταποκρίθηκαν τοπικοί καλλιτέχνες, ομορφαίνοντας με τις εικαστικές εμπνεύσεις τους την πόλη.

Μέχρι στιγμής, παραστάσεις από τη φύση και τα παραμύθια έχουν αποτυπωθεί σε δύο καμπίνες του ΟΤΕ, και θα ακολουθήσει τρίτη μπροστά από τη Βιβλιοθήκη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις