Άργος: Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ με Ζαχαριάδη – Θεοχαρόπουλο

Άργος: Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ με Ζαχαριάδη – Θεοχαρόπουλο

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μμ, η Οργάνωση Μελών Άργους-Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ οργανώνει ΑΝΟΙΧΤΗ (σε μέλη και φίλους) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να συζητήσει το θέμα «Η ανασυγκρότηση και διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σαν όρος για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κοινωνικής και πολιτικής κρίσης».

Για λόγους υγειονομικής ασφάλειας η Συνέλευση θα γίνει στον ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΣΙΝΕ ΒΑΛΙΑ» ( δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο Άργους ), με όλους τους απαραίτητους κανόνες προφύλαξης.

Εισηγητές εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , θα είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης, Βουλευτής -Τομεάρχης Εσωτερικών και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις