Κέρκυρα: Είδη πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα από τη τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Κέρκυρα: Είδη πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα από τη τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Η Γραμματεία Οργανωτικού της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» οργανώνει, με την συμμετοχή των κατά τόπους ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) και των άλλων κομματικών Οργανώσεων, δράση συνδρομής των πληγέντων στην Καρδίτσα από την θεομηνία «Ιανός».

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας από την Παρασκευή 02/10/2020 έως και την προσεχή Τετάρτη 07/10/2020, συλλέγει στα γραφεία της, οδός Μητροπολίτου Μεθοδίου αρ. 20 είδη πρώτης ανάγκης όπως: εμφιαλωμένο νερό, ρουχισμός , κλινοσκεπάσματα και είδη τρόφιμα μακράς διαρκείας και υγιεινής.Τα γραφεία της ΔΕΕΠ γι’ αυτό το σκοπό θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα, πλην Κυριακής, το πρωί από ώρα 09:30πμ έως ώρα 12:30μμ και το απόγευμα από ώρα 18:00μμ έως ώρα 20:30μμ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις