Κέρκυρα: Σε κινητοποιήσεις η εκπαιδευτική κοινότητα

Κέρκυρα: Σε κινητοποιήσεις η εκπαιδευτική κοινότητα

Σε κινητοποιήσεις και πάλι σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα με βασικά αιτήματα την μείωση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις στους 15, πρόσληψη εκπαιδευτικών και καθαριστριών.

Στις 12.00 το μεσημέρι η ΕΛΜΕ Κέρκυρας μαζί με τους μαθητές και τους γονείς πραγματοποίησαν διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αχιλλέας Καπετάνιος μιλώντας στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, «παρά το γεγονός ότι οι Δήμοι έχουν προχωρήσει σε επέκταση του ωραρίου των καθαριστριών με δικά τους έξοδα και έχουν ανακοινώσει νέες προσλήψεις εν τούτοις δεν έχουν καλυφθεί οι ανάγκες των σχολείων.» Παράλληλα, όπως δήλωσε ο κος Καπετάνιος «σήμερα έφθασε στα σχολεία εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας που αναφέρει, ότι δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση των μαθημάτων της τηλεκπαίδευσης από όσους μαθητές συμμετέχουν στις καταλήψεις.»
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις