Κέρκυρα: Παραιτήθηκε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Α. Ρίζος και ο Π. Τσιτσές

Κέρκυρα: Παραιτήθηκε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Α. Ρίζος και ο Π. Τσιτσές

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Μετά τον Φιλόθεο Στέλλα άλλα δύο μέλη της διοίκησης υπέβαλαν την παραίτησή τους. Πρόκειται για τον Β’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Άκη Ρίζο και τον Παναγιώτη Τσιτσέ, οι οποίοι αντιδρούν στη διαγραφή επτά μελών της διοίκησης και από τις δύο παρατάξεις.

Α. Ρίζος

Στην επιστολή παραίτησης που εξέδωσε, ο κ. Ρίζος αναφέρει ότι «οι παρεΐστικες, ιδιοτελείς, προσβλητικές, απαξιωτικές, αυταρχικές, αντιδημοκρατικές και παράνομες πρακτικές, που αποτελούν πλέον κανόνα για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παραμονής, σε κάθε δημοκρατικά κι ελεύθερα, σκεπτόμενο άνθρωπο. Το τοξικό περιβάλλον αλλά και ο κατήφορος που η “παρέα Χονδρογιάννη” έχει οδηγήσει το Επιμελητήριο δεν έχει τέλος.
Στο πλαίσιο του γαντζώματος από την καρέκλα εν όψη της επόμενης μέρας, απαξίωσαν πλήρως το θεσμό – γεγονός που αποθαρρύνει νέους συναδέλφους με το να ασχοληθούν – και ταυτόχρονα προχώρησαν σε ένα πογκρόμ διώξεων, που όμοιο του δεν έχει συμβεί.
Σεβόμενος τον εαυτό μου, καταλήγει Άκης Ρίζος, αλλά και τους εκατοντάδες συναδέλφους μου, οι οποίοι βιώνουν μόνοι δύσκολες  καταστάσεις, με ένα Επιμελητήριο ΑΠΩΝ, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Π. Τσιτσές
Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Τσιτσές αναφέρει:
«Οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις για τις οποίες, ευθύνες έχει αποκλειστικά η διοίκηση Χονδρογιάννη, με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
Τα περιθώρια συνεννόησης  και ανοχής εξαντλήθηκαν.
Η απαξιωτική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά ας βρει άλλους αποδέκτες».

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις