Το κουίζ του Σρόιτερ

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, με ανάρτησή του, καλεί τους τηλεθεατές να μαντέψουν τον πρώτο καλεσμένο στη νέα του εκπομπή στο κανάλι με τίτλο, «Tik Talk». Ο δημοσιογράφος ανέβασε στα stories του Instagram ένα μικρό τρέιλερ - κουίζ γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους «για δείτε καλά και πείτε».
Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν.. άνδρα - χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του - να γυμνάζεται, να οδηγεί το αυτοκίνητό του, να πηγαίνει στο γραφείο του ενώ στο τέλος εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής «Tik Talk». Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 24:00 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Το Tik Talk θα δίνει «βήμα» στους τηλεθεατές για διάδραση στα social media. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέγουν θέματα για συζήτηση, να προτείνουν τα πρόσωπα της εβδομάδας, να θέτουν ερωτήσεις στους προσκεκλημένους, να καταθέτουν το δικό τους «ρεπορτάζ» για θέματα της επικαιρότητας.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις