Καλαμάτα: Έναρξη του 3ου Κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης

Καλαμάτα: Έναρξη του 3ου Κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνουν την έναρξη του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (5 Οκτωβρίου ) στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κλπ).
Για το λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε είκοσι (20) ανά συνάντηση και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής.

Στην πρώτη συνάντηση θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Χαμένη Άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και του θέματος που θα μας απασχολήσει αναγνωστικά, όπως προέκυψε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των μελών.
Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις