Αρχίζει η παράδοση των μεταχειρισμένων λεωφορείων στον ΟΑΣΘ (video)

Αρχίζει η παράδοση των μεταχειρισμένων λεωφορείων στον ΟΑΣΘ (video) Σήμερα υπογράφεται η σύμβαση για τη μίσθωση των 180 μεταχειρισμένων λεωφορείων από τον ΟΑΣΘ, που θα διευκολύνουν την αποσυμφόρηση στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Το συνολικό κόστος για τη μίσθωση των 180 λεωφορείων για 30 μήνες θα ανέλθει, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γ. Σκόδρας, σε 15 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης για τα 50 λεωφορεία που αγόρασε ο Δήμος Θεσσαλονίκης από τη Λειψία προς 11.000 ευρώ το καθένα, απαιτούνται επιπλέον 38.000 ευρώ για ταξινόμηση, μεταφορά, εγκατάσταση κλιματιστικού και αλλαγή ελαστικών, ποσό το οποίο θα επωμισθεί επίσης ο ΟΑΣΘ.

Ρεπορτάζ Φωτεινή Γιολτζίδου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις