Πτολεμαΐδα: Aντιδρά στο lokdown ο Σύλλογος Λογιστών Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: Aντιδρά στο lokdown ο Σύλλογος Λογιστών Εορδαίας

Αίτημα κατά τη σημερινή επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στην Κοζάνη κατέθεσε ο Σύλλογος Λογιστών Εορδαίας ο οποίος αντιδρά στο «oλικό lokdown» και κάνει λόγο για την πρόθεση καταστηματαρχών να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στο κείμενό τους αναφέρουν:

«Ο Σύλλογος Λογιστών Εορδαίας αντιτίθεται στην απόφαση για ολικό Lokdown στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας διότι τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής δεν είναι τέτοια για να δικαιολογούν το locdown. H ενέργεια αυτή έχει φέρει σε τρομερά δυσμενή θέση τις τοπικές Επιχειρήσεις κάποιες εκ των οποίων ήδη εξέφρασαν την επιθυμία (και μετά το αποτέλεσμα της συναντήσεως με τον Υφυπουργό Πολιτικής προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων κ. Χαρδαλιά) να κλείσουν οριστικώς τις επιχειρήσεις τους καθώς με δεδομένο την έλευση του Χειμώνα και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τις συναθροίσεις στο εσωτερικό των καταστημάτων δεν είναι πλέον βιώσιμες»

EΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις