Ενίσχυση της ανακύκλωσης επιθυμεί ο δήμος Κορινθίων

Ενίσχυση της ανακύκλωσης επιθυμεί ο δήμος Κορινθίων

Στην αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης, στοχεύει ο δήμος Κορινθίων.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Νανόπουλος, γνωστοποίησε, ότι ο δήμος έχει ήδη παραλάβει και έχει ήδη τοποθετήσει 440 νέους, πράσινους κάδους, ενώ μίλησε και για αύξηση του προσωπικού καθαριότητας στην αποκομιδή.

Ο δήμαρχος της Κορίνθου, ανακοίνωσε, ότι άμεσα θα παραλάβει απ΄ την Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε. και μπλε κάδους, όπως επίσης και απορριμματοφόρο.

«Ενισχύουμε τον εξοπλισμό καθαριότητας με την προμήθεια αυτόν τον χρόνο τεσσάρων απορριμματοφόρων τα οποία θα είναι και πλυντήρια κάδων και ακόμα τεσσάρων τον επόμενο. Επισκευάσαμε και συντηρήσαμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως. Η αποκομιδή γίνεται σήμερα με το σύστημα GPS και είναι αποτελεσματική», είπε χαρακτηριστικά ο Ο Βασίλης Νανόπουλος.

Οι υπεύθυνοι του δήμου, ανακοίνωσαν, ότι θα τοποθετηθούν καφέ κάδοι, ενώ σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει η ανταποδοτική ανακύκλωση και η κομποστοποίηση.

Όσον αφορά τα ογκώδη αντικείμενα, η δημοτική αρχή, κάλεσε τους πολίτες να συνεργαστούν μ’ αυτήν και να πράττουν ότι προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις