Χ. Χατζηπέμου: Ερώτηση για 50 μάσκες προστασίας από την covid-19

Χ. Χατζηπέμου: Ερώτηση για  50 μάσκες προστασίας από την covid-19

«Πενήντα μάσκες συνολικής αξίας 3.650 ευρώ προμηθεύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης τον Απρίλιο του 2020, για τις ανάγκες του προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του γενικού πληθυσμού για την αντιμετώπιση της μόλυνσης από τον κορονοϊό. Η προμήθεια έτυχε της έγκρισης της Οικονομικής Επιτροπής», αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης Χρήστος Χατζηπέμου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ. Χατζηπέμπου υπέβαλε προς τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νικόλαο Τσαλικίδη,  σχετική ερώτηση η οποία αναμένεται να απαντηθεί στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ερωτά εάν προμηθεύτηκε τελικά όντως 50 μάσκες προστασίας από την COVID-19 αξίας 73 ευρώ η μία η Περιφέρεια για τις «ανάγκες της ΠΕ Ροδόπης», πότε πληρώθηκαν οι μάσκες αυτές, και Ποια έρευνα αγοράς που προηγήθηκε οδήγησε στην προμήθεια μασκών αυτής της αξίας και γιατί.

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις