Φλώρινα: Στις 29 Οκτωβρίου τελικά η παρουσίαση της έρευνας για τη μεταλιγνιτική εποχή

Φλώρινα: Στις 29 Οκτωβρίου τελικά η παρουσίαση της έρευνας για τη μεταλιγνιτική εποχή

Για τις 29 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε η παρουσίαση της έρευνας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας για την ανάπτυξη της περιοχής και των επιχειρήσεων στη μεταλιγνιτική εποχή, που ήταν να γίνει στις 15 Οκτωβρίου, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρός του, Σάββας Σαπαλίδης.

«Λόγω του lock down στη Κοζάνη μεταφέραμε την παρουσίαση στις 29 Οκτωβρίου έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν όλοι οι αρμόδιοι και επιχειρηματίες, όχι μόνο της Φλώρινας αλλά και όλης της Δυτικής Μακεδονίας», τόνισε ο κ. Σαπαλίδης υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι «να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης των λιγνιτικών περιοχών μετά την παύση λειτουργίας των ατμοηλεκτρικών σταθμών των ορυχείων και των παράλληλων δραστηριοτήτων γύρω από τη ΔΕΗ, να μη χαθούν θέσεις εργασίας και να αναπτυχθούν υποδομές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, της βιομηχανικής περιοχής και του πρωτογενή τομέα».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις