Τριπλή βράβευση για το «OPEN SPORT»

Η αθλητική εκπομπή του OPEN «ΟPEN SPORT» που παρουσιάζει ο Μανώλης Σφακάκης απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις στην απονομή των Sports Marketing Awards 2020 που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications:
Στο «OPEN SPORT» απονεμήθηκαν τρία βραβεία:
  • Το Gold στην κατηγορία Photo Reporting/Storytelling για το εξαιρετικό documentary αφιέρωμα από την Αγγελική Κούρκουλου στον Κόμπι Μπράιαντ.
  • Το Silver στην κατηγορία Best Sports Program για ολόκληρη την εκπομπή μέσα στη σεζόν.
  • Το Silver στην κατηγορία Original Content/Reporting για το βίντεο με το μήνυμα κατά του ρατσισμού από 10 προσωπικότητες του αθλητισμού που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής.
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 32 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.
O Μανώλης Σφακάκης και η ομάδα του «OPEN SPORT» γεμίζουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με αθλητικό θέαμα, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού. Το «OPEN SPORT» παίζει μπάλα σε όλα τα γήπεδα.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις