Διάκριση της 24MEDIA στα Sports Marketing Awards


Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε η 24MEDIA στα επιχειρηματικά βραβεία Sports Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου σε κλειστή τελετή. Συγκεκριμένα, η 24MEDIA είχε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς απέσπασε τέσσερα βραβεία:
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best CSR Initiative during the.. Coronavirus pandemic” για το project “Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert”.
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Special Editions” για το “KOBE24: Kobe Bryant Takeover by Sport24.gr”.
Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Integrated Reporting/ Transmedia Storytelling” για το project “Tο podcast του Sport24.gr {The Show Must Go On} με τον Παντελή Διαμαντόπουλο”.
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Native Advertising Campaign” για την προβολή της αθλητικής διοργάνωσης Navarino Challenge σε συνεργασία με την εταιρεία Active Media.
Η διάκριση της 24MEDIA στα επιχειρηματικά βραβεία Sports Marketing Awards, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας του δυναμικού της εταιρείας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, γιατί ξεχωρίζει, πρωτοπορεί και παραμένει ο κορυφαίος digital publisher στην Ελλάδα.
Στην απονομή παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γρηγόρης Μπάτης, Marketing Director και Παντελής Βλαχόπουλος, Διευθυντής Sport24.gr.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις