Είκοσι κρούσματα κορονοϊού στην Ήπειρο, τα 15 στα Ιωάννινα

Είκοσι κρούσματα κορονοϊού στην Ήπειρο, τα 15 στα Ιωάννινα

20 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ήπειρο, καταγράφει η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ. Από αυτά τα 15 αφορούν στην ΠΕ Ιωαννίνων, τα τρία στη Θεσπρωτία και τα δύο στην Πρέβεζα, προερχόμενα από γνωστή συρροή.

Εν τω μεταξύ ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης το απόγευμα της Τρίτης, αναφερόμενος στην κατάσταση σε Ιωάννινα, Καστοριά και Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για επιθετική εξάπλωση του κορονοϊού, ενώ ανέφερε για τα Ιωάννινα 263 ενεργά κρούσματα.
Έκανε για μια ακόμα φορά έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων και επεσήμανε ότι αύριο Τετάρτη, οι λοιμοξιωλόγοι θα αποφασίσουν τη λήψη ή όχι νέων μέτρων για το Νομό Ιωαννίνων.
Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη συμπληρώνονται 14 ημέρες από τη στιγμή που η ΠΕ Ιωαννίνων τέθηκε σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις