Στη Ρόδο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Στη Ρόδο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Η συμμετοχή της Ρόδου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση και οι δράσεις που θα γίνουν σ’ αυτό το πλαίσιο, ήταν το αντικείμενο των συναντήσεων που είχε σήμερα Τρίτη στο νησί η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, και τα μέλη της Επιτροπής καθηγητές, Δέσποινα Μουζάκη και Νίκος Κανελλόπουλος.

«Αυτή η περιοχή έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Θα δούμε αυτά που έχετε προτείνει και πού μπορούμε να βοηθήσουμε», είπε απευθυνόμενη στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ αργότερα στη συνάντηση της με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, εξήρε την προσπάθεια του Δήμου να προστατεύσει το περιβάλλον προωθώντας καινοτομίες όπως η ηλεκτροκίνηση.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων και τάξεων και επισκέφθηκε τη Μεσαιωνική Πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Καστέλλο και να επιβιβαστεί στα ηλεκτροκίνητα οχήματα του Δήμου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις