Τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων φέρνουν στο τραπέζι νέα μέτρα (video)

Τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων φέρνουν στο τραπέζι νέα μέτρα (video)

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιβολής περαιτέρω μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα, με ολόκληρες περιοχές να εμφανίζουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τις τελευταίες μέρες, γεγονός που αν χρειαστεί θα σημάνει ακόμη και τοπικά lockdown. Ένα βήμα πριν το lockdown Ιωάννινα και Καστοριά, πιο κοντά στο «πορτοκαλί» η Θεσσαλονίκη. Επίσης τις τελευταίες ημέρες αύξηση των κρουσμάτων έχουν σημειωθεί στην Περιφέρεια της Καβάλας αλλά και σε Φλώρινα και Αμύνταιο. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σήμερα στις Σέρρες.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Σέρρες

Αύξηση κρουσμάτων καταγράφεται και στις Σέρρες τις τελευταίες ημέρες. Γι΄αυτό και σήμερα μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιήσει ως την Παρασκευή δωρεάν γρήγορα τεστ, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου  εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη, Τασούλα Κρητικού, Θωμαΐς Αδάμου, Λία Χριστάρα

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις