Καβάλα: Ξεκίνησε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου

Καβάλα: Ξεκίνησε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου

Μία νέα καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα έρχεται να μπει στην ζωή των πολιτών που ζουν και εργάζονται στον Δήμο Καβάλας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που ενώνει πολίτες, σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις. Το Followgreen, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης, με στόχο να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει για περιβαλλοντικά ζητήματα.

Οι πολίτες δημιουργώντας έναν λογαριασμό θα μπορούν να κερδίζουν πόντους είτε μέσω εκπαιδευτικών δράσεων για την ανακύκλωση, είτε μέσω καταχώρησης της ανακύκλωσης που θα πραγματοποιούν στον Δήμο, είτε και με τη δωρεά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Στη συνέχεια θα εξαργυρώνουν τους πόντους αυτούς, σε κληρώσεις χρηστικών δώρων του Δήμου, σε παροχές και εκπτώσεις προϊόντων-υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων, ή θα τους δωρίζουν σε σχολεία στο πλαίσιο σχολικών δράσεων ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις