Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε ανεύθυνους πολίτες – Η μάσκα, τείχος στον αόρατο εχθρό (video)

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε ανεύθυνους πολίτες – Η μάσκα, τείχος στον αόρατο εχθρό (video)

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς και προειδοποιήσεις για αυστηρότητα σε όσους εξακολουθούν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις των λοιμοξιωλόγων απηύθυνε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος προήδρευσε σε σύσκεψη όπου εξετάστηκαν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια που τίθενται σε ισχύ.

«Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό, όσοι σέβονται τον εαυτό τους και νοιάζονται για τον συμπολίτη τους και αγαπάνε την πόλη φοράνε μάσκα. Με την ευθύνη των πολιτών της μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό τον αόρατο εχθρό. Η πόλη έχει αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς. Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν θα ανεχθούμε τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους πολίτες που λειτουργούν αγνοώντας τους επιδημιολόγους και τους λοιμωξιολόγους. Οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στις επάλξεις για ασφάλεια και στον αγώνα κατά της πανδημίας» είπε.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις