Σέρρες: Mαζική συμμετοχή για το RAPID TEST

Σέρρες: Mαζική συμμετοχή για το RAPID TEST

Μαζική είναι η συμμετοχή των Σερραίων που επιθυμούν να υποβληθούν σε γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που διεξάγονται από το πρωί από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, η οποία βρίσκεται στην πόλη των Σερρών, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Σερρών, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων τις τελευταίες ώρες.

Ως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 3 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας θα διενεργούνται έλεγχοι σε πολίτες που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τουλάχιστον τρία-τέσσερα 24ωρα πριν ή έχουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη από τον κορονοϊό.

«Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Σερραίων πολιτών , που ακόμη και πριν την έλευση του κλιμακίου, περίμεναν υπομονετικά για να υποβληθούν σε τεστ» πως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου, υπογραμμίζοντας πως κατά τη διενέργεια των τεστ τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ η χρήση μάσκας από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις