Καβάλα: Εξιχνίαση διαρρήξεων οχημάτων

Καβάλα: Εξιχνίαση διαρρήξεων οχημάτων

Πέντε διαρρήξεις οχημάτων, μία απόπειρα διάρρηξης οχήματος και μία απόπειρα διάρρηξης οικίας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Καβάλας εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών.

Σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών. Οι δύο από τους δράστες, 12 προς 13 Σεπτεμβρίου, ενεργώντας είτε κατά μόνας είτε από κοινού, διέρρηξαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, μικροαντικείμενα και είδη ρουχισμού και υπόδησης. Επιπλέον, επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία οικία, χωρίς, όμως, να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε ότι βραδινές ώρες της 18ης προς 19η Σεπτεμβρίου, οι δράστες ενεργώντας από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς τους διέρρηξαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις