Πανεπιστημιακό τμήμα με την Ιπποκρατική Κω ζητά ο Δήμος

Πανεπιστημιακό τμήμα με την Ιπποκρατική Κω ζητά ο Δήμος

Το ζήτημα της δημιουργίας στην Κω προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού τμήματος που να σχετίζεται με την Ιπποκρατική Κω έθεσε στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς.

Σημειώνεται ότι με βάση τον στρατηγικό επανασχεδιασμό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης θα προκύψει και η τεκμηρίωση για τη δυνατότητα ίδρυσης προπτυχιακού τμήματος στην Κω.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Κω είχε χθες βράδυ συνάντηση για το θέμα με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Παναγιώτη Καλδή, με τον οποίο συμφώνησαν να επεξεργαστούν από κοινού τον σχεδιασμό για την υλοποίηση μεταπτυχιακού τμήματος με σημείο αναφοράς τον τουρισμό, την οικονομία και τη διοίκηση.

Στις συναντήσεις τόσο με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, όσο και με τον πρύτανη, παρίστατο και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ, Βασίλης Υψηλάντης. «Είναι υποχρέωσή μου να πρωτοστατώ στη διεκδίκηση αυτού του αιτήματος της Κω», ανέφερε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επιτυχία του στόχου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις