Η επιδημιολογική εικόνα της περιφέρειας Πελοποννήσου

Η επιδημιολογική εικόνα της περιφέρειας Πελοποννήσου

Σε δήλωση για το θέμα της επιδημιολογικής εικόνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προχώρησε ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Με αφορμή την τηλεδιάσκεψη των περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη, ο κ. Νίκας, είπε: «Η κατάσταση μέχρι τώρα παρουσιάζεται καλή, με τρεις Περιφερειακές Ενότητες να βρίσκονται στο “πράσινο”, δηλαδή σε επίπεδο ετοιμότητας, Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία, και τις υπόλοιπες δύο Αργολίδα και Κορινθία στο “κίτρινο”, δηλαδή σε επίπεδο επιτήρησης».

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν συνολικά τέσσερα επίπεδα, ετοιμότητας (πράσινο), επιτήρησης (κίτρινο), αυξημένης επιτήρησης (πορτοκαλί) και αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης σημείωσε: «Η κατάσταση προς ώρας χαρακτηρίζεται σχετικά καλή στην Περιφέρειά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπως η δική μας, όπου υπάρχουν περί τις 15.000 άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι Ρομά, πρόσφυγες – μετανάστες, καθώς και εργάτες γης από τρίτες χώρες».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις