Ρόδος: Κλείνει η άτυπη δομή προσφύγων

Ρόδος: Κλείνει η άτυπη δομή προσφύγων

Την μεταφορά εκτός Ρόδου όλων των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στην άτυπη δομή στα παλιά σφαγεία περιμένει η δημοτική αρχή, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια στην σφράγιση του χώρου και στην προσπάθεια αξιοποίησης του.

«Η διαβεβαίωση που έχουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες 40 ημέρες θα ελεγχθεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να μεταφερθούν όλοι εκτός Ρόδου. Η θέση της δημοτικής αρχής ήταν εξ αρχής εναντίον της όποιας δομής» δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Ντίνο Μαντικό και στη ροδιακή κοινωνία που εθελοντικά στήριξαν τη λειτουργία του άτυπου καταυλισμού.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει συζητήσει το όλο θέμα με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσε προχθές σχετική ανακοίνωση, αλλά και με κάποιες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο νησί, οι οποίες όμως δεν πρότειναν κάποια συγκεκριμένη λύση.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις