Καβάλα: Συνάντηση για εγκατάσταση σταθμού κινητής τηλεφωνίας

Καβάλα: Συνάντηση για εγκατάσταση σταθμού κινητής τηλεφωνίας

Με τη Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων της συνοικίας των Αγίων Αναργύρων, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και στελέχη της Ένωσης Γονέων Καβάλας, συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στην παραπομπή προς το τοπικό συμβούλιο μνημείων ΑΜ-Θ, της έγκρισης ή μη της εγκατάστασης σταθμού κινητής τηλεφωνίας στο δώμα κτιρίου επί της οδού Αιμιλιανού. Ο κ. Μουριάδης ανέφερε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια των εν λόγω φορέων και τόνισε με έμφαση πως για συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη εκφράσει την αντίθεση του το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις