Καβάλα: Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού – Μόνο με ραντεβού οι υπηρεσίες της Π.Ε.

Καβάλα: Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού – Μόνο με ραντεβού οι υπηρεσίες της Π.Ε.

Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Μέσα σε τέσσερα εικοσιτετράωρα ο αριθμός τους στην περιοχή έφτασε τα 30.

Στο μεταξύ, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα γίνεται στο εξής -λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή- η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται δια ζώσης μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ή όταν δε μπορεί να γίνει διαφορετικά, μετά από προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού). Η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο από την οδό Εθνικής Αντίστασης.

Για τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει η εξάπλωση του κορoνοϊού στην περιοχή μίλησε στην ΕΡΤ Καβάλας η πρόεδρος του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου. Όπως είπε η Αναστασία Αντωνίου, επιβάλλεται όλοι μαζί να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία -κάτι που σημαίνει να φοράμε σωστά την χειρουργική μάσκα σε όλους τους χώρους. Η κ. Αντωνίου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς ο κορονοϊός χρειάζεται πολύ προσεκτική αντιμετώπιση, δεδομένου ότι κατά την άποψή της δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει το εμβόλιο πριν το καλοκαίρι.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις