Δια περιφοράς η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου

Δια περιφοράς η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου

Συνεδριάζει «δια περιφοράς» το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου την Τρίτη 27 Οκτωβρίου από τις 12.00 μ.μ. έως 13.00 μ.μ., με θέμα ημερήσιας διάταξης τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του οικισμού Θαλασσιάς, στον Αθλητικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Βασίλισσα της Θράκης 2012». 

Η Συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημοσίας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού. Tα μέλη του συμβουλίου πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση καθώς και την θέση τους επί των θεμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διεύθυνση infotopeirou@gmail.com, είτε με sms στο τηλέφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου 6946908095, είτε με FAX στην γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου 2541352618.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις