Πελοπόννησος: Αίτημα Π. Νίκα προς την Αρχή Διαφάνειας για διερεύνηση καταγγελίας Π. Τατούλη

Πελοπόννησος: Αίτημα Π. Νίκα προς την Αρχή Διαφάνειας για διερεύνηση καταγγελίας Π. Τατούλη

Γραπτό αίτημα προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας υπέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ζητώντας να πραγματοποιηθεί έλεγχος για τις καταγγελίες του τέως περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, σε βάρος του.

Ο νυν Περιφερειάρχης, γνωστοποιεί, ότι θα προσφύγει και στην δικαιοσύνη.

Αξίζει να διευκρινιστεί, ότι μετά τη μεταβίβαση στον εισαγγελέα, πορίσματος της εθνικής αρχής διαφάνειας, για πεπραγμένα της εταιρείας »Πελοπόννησος Α.Ε.» και γνωστοποίηση αυτού του συμβάντος από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο τέως περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση, καλώντας συγχρόνως τον Παναγιώτη Νίκα όπως δώσει στη δημοσιότητα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, αλλά και αυτούς των συγγενικών του προσώπων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις