Γκ. Μαγιορκίνης: Επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου στα Ιωάννινα – 19 τα νέα κρούσματα

Γκ. Μαγιορκίνης: Επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου στα Ιωάννινα – 19 τα νέα κρούσματα

Σαφή επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου παρουσιάζουν μεταξύ άλλων και τα Ιωάννινα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά την ενημέρωση της Παρασκευής για την εξέλιξη της πανδημίας.

Η κατάσταση των Ιωαννίνων θα επαναξιολογηθεί από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων το Σάββατο, σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει στην ενημέρωση της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Στο Νομό Ιωαννίνων από τις έξι το πρωί του Σαββάτου τίθεται σε ισχύ η καθολική χρήση μάσκας και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις δωδεκάμισι τα μεσάνυχτα μέχρι τις πέντε το πρωί.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν στα Ιωάννινα 19 νέα κρούσματα.
Ένα κρούσμα, γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε στο Νομό Θεσπρωτίας και τρία κρούσματα στο Νομό Άρτας.
Άρτα και Θεσπρωτία, περνάνε από τη Δευτέρα στο επίπεδο 2 – της υγειονομικής επιτήρησης – βάσει του αναθεωρημένου χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη νόσο Covid-19, που δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις