Έλενα Μπουζαλά: Η παρουσιάστρια της «Αθλητικής Κυριακής» βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Ένα συγκινητικό κάλεσμα ευαισθητοποίησης για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, έστειλε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά κατά την έναρξη της χθεσινοβραδινής «Αθλητικής Κυριακής».
Η ίδια, που έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια έστειλε μήνυμα θέλοντας.. να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων και της έγκαιρης διάγνωσης.
«Ως κάποια που έχω ζήσει την εμπειρία, θέλω να πω μόνο δύο πράγματα» είπε στην έναρξη της χθεσινής «Αθλητικής Κυριακής».
«Το πρώτο είναι πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη. Κάνουμε τις εξετάσεις μας τακτικά και ευλαβικά. Γιατί η έγκαιρη διάγνωση, κυριολεκτικά σώζει ζωές.
Το δεύτερο είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν αισθανόμαστε ότι δεν αντέχουμε άλλο. »Γιατί η πραγματική δύναμη δεν έρχεται από αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αλλά, ξεπερνώντας αυτά που πιστεύαμε ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Όλες φοβόμαστε, η ελπίδα όμως, είναι ισχυρότερη από τον φόβο.
Και μια συμβουλή προς τους άντρες: Μην αφήσετε πότε τη γυναίκα σας μόνη της να περάσει μία τέτοια δοκιμασία, σταθείτε δίπλα της. Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να το περάσει μόνη της αυτό» κατέληξε η Έλενα Μπουζαλά.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις