Καθυστέρηση(;) στην πληρωμή των δημοσιογράφων στο ΑΠΕ


Με email που έλαβαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας, από τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διαχείρισης, Α. Μάνο, οι δημοσιογράφοι του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ενημερώθηκαν ότι «καθυστερεί η πληρωμή του μηνός Οκτωβρίου». Κάποιοι, εκτός ΑΠΕ, απόρησαν πως γίνεται να είναι 26 του μήνα και να.. υπάρχει καθυστέρηση πληρωμής. Κι όμως γίνεται καθώς οι πληρωμές στο ΑΠΕ γίνονται κάθε 27 του μήνα από τότε που βγήκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση. Οπως γράφει το enimerosi24 το email γνωστοποιεί «λόγω προβλημάτων που υπήρξαν τα οποία δεν οφείλονται στο AΠΕ-ΜΠΕ, η πληρωμή της μισθοδοσίας δεν θα γίνει σήμερα».Είναι άγνωστο πότε θα πληρωθούν οι δημοσιογράφοι στο κρατικό πρακτορείο μια και το συγκεκριμένο email αναφέρει πως «για την ακριβή ημερομηνία θα σταλεί ενημερωτικό email αύριο».
Αρκετοί δημοσιογράφοι που βρισκόντουσαν στα γραφεία του ΑΠΕ, σύμφωνα με το enimerosi24, όταν ενημερωθήκαν για αυτήν την εξέλιξη, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του ΑΠΕ Ευτύχη Παλλήκαρη, αλλά συνεργάτες του τους ενημέρωσαν πως «λείπει από το Σάββατο για ολιγοήμερη ξεκούραση»… Ο δε Α. Μάνος, έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν πως ο ίδιος έχει κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει, αλλά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έκανε τις δικές του κινήσεις, ενώ ανέφερε πως «δεν παρενέβη για να λύσει το θέμα, ούτε ο αρμόδιος υφυπουργός».
Σύμφωνα με το enimerosi24 ανάμεσα στους δημοσιογράφους του πρακτορείου επικρατεί αναστάτωση, μια και είναι η πρώτη φορά – μετά την περίοδο πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου – που καθυστερεί η πληρωμή τους, ενώ πολλοί σχολίαζαν, με όχι και κολακευτικά λόγια την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Στέλιο Πέτσα.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις