Χανιά: Προχωρούν οι διαδικασίες για την αγορά του οικοπέδου της ΑΒΕΑ από το Δήμο

Χανιά: Προχωρούν οι διαδικασίες για την αγορά του οικοπέδου της ΑΒΕΑ από το Δήμο

Τον δικαστικό καθορισμό της τιμής μονάδος για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ στη Νέα Χώρα, ζητά με την θετική του γνωμοδότηση το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, όπως προέκυψε από την ομόφωνη απόφασή του, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου.

Κατά συνέπεια ο εξωδικαστικός συμβιβασμός θεωρείται αποτυχημένος, όμως έχουν ακολουθήσει πάνω από 10 συναντήσεις με την πλευρά της τράπεζας, όπως επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και πλέον αναζητείται η αξία του ακινήτου, ώστε το δημοτικό συμβούλιο να συζητήσει ξανά επί του θέματος σε ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο. Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το ακίνητο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις