Κομοτηνή: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τον κορονοϊό

Κομοτηνή: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τον κορονοϊό

Σύσκεψη πραγματοποίησε η ομάδα συντονισμού και διαχείρισης για τον κορονοϊό στην Κομοτηνή.

Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην Περιφέρειά μας τις τελευταίες μέρες. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε: η προμήθεια υγειονομικού υλικού, οι απολυμάνσεις σε κτίρια της Περιφέρειας, η προμήθεια προκατασκευασμένων οικίσκων (isobox) για τις ανάγκες των δομών υγείας και οι δειγματοληψίες από λύματα στους σταθμούς βιολογικού καθαρισμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Πρόδρομος Φωτακίδης, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Λουκάς Γεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κώστας Βενετίδης, ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας Αριστοτέλης Γκαράνης και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ Κώστας Χουβαρδάς.

«Στη σύσκεψη επιβεβαιώσαμε την καλή συνεργασία που έχουμε με τον ΕΟΔΥ και πως ανταποκρινόμαστε άμεσα σε ό,τι μας ζητείται.» ανέφερε ο κος Βενετίδης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις