Ροδόπη: Μείωση των κρουσμάτων κορονοϊου

Ροδόπη: Μείωση των κρουσμάτων κορονοϊου

715 νέα κρούσματα ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. 13 νέα κρούσματα συνολικά εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αριθμός αισθητά μειωμένος σε σχέση με τις ανακοινώσεις του Σαββάτου και την Κυριακή. Ειδικότερα, Ξάνθη +3, Ροδόπη +1, Έβρος +3, Καβάλα +6 και Δράμα 0.

Διαγνώστηκε θετικό ασυμπτωματικό κρούσμα COVID-19 στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής και, σύμφωνα με την διεύθυνση, θα ακολουθήσει η διαχείριση της κατάστασης σύμφωνα με τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μαθητές στο 1ο και το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορονοϊό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα για 14 μέρες, πέντε συνολικά τμήματα στα δύο σχολεία της πόλης.

15 περιστατικά για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης καταγράφτηκαν σε αστυνομικούς ελέγχους στην ανατολική Μακεδονία Θράκη την Κυριακή και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις